4. Septembar 2013

Maja Enis

Kontakt: encobook@mts.rs

Diplomirana pedagoškinja.Vlasnica je i direktorka izdavačke kuće ENCO BOOK iz Beograda. Izdavačka kuća ENCO BOOK postoji od 1994. godine i poznata je po kreativnim interaktivnim slikovnicama za decu. Vremenom je stvorila brend interaktivnih kvizova za decu „PUTOVANJE KROZ ZNANJE“  koji su višestruko nagrađivani i izvoze se u zemlje u  regionu.

Interaktivni kvizovi i edicija „Putovanje kroz znanje“ zaštičeni su u zavodu za intelektualnu svojinu.

Maja Enis je autor i organizator radionica u Biliotekama grada Beograda na temu „Upoznajmo Srbiju“ i „Zato što volim Beograd“. Članica je komisije Pozorište Zvezdarište za najbolje napisane literalne radove.

Nagrade: Maji Enis kao autoru dečijih knjiga DOBRA IGRAČKA  ZA 2002 koju dodeljuje organizacija prijatelji DECE SRBIJE za knjigu Putovanje kroz znanje, autor  Maja Enis

DOSITEJEVO PERO dečije kritike 1 nagrada koju dodeljuje biblioteka grada Beograda i biblioteka Dositej Obradović za knjigu ČAROBNO PUTOVANJE KROZ ZNANJE.

CVET USPEHA za ŽENU ZMAJA 2010  koju dodeljuje Udruženje poslovnih žena Srbije za interaktivan pristup edukacije dece  i razvoj malog preduzetništva u Srbiji.

« nazad