11. Decembar 2014

Realizovan drugi modul ciklusa obuka „Takmičenje u inovacijama“

U Beogradu, od 9-11. decembra, realizovan je drugi modul „Osnove razvoja biznis modela“ koji se sprovodi u okviru ciklusa obuka „Takmičenje u inovacijama“. Timovi su tokom tri dana prošli zajedno sa svojim mentorkama i profesorom Alexanderom Benlian osnove preduzetništva, razvoj, analizu i evaluaciju biznis modela, razmatrali studije slučaja iz nekoliko velikih i malih startapova i prezentovali svoje biznis modele na start-up Bazzar-u, koji su posetili predstavnici GIZ-a i UPŽ Srbije.

Prof. Dr. Alexander Benlian je upravnik katedre za informacione sisteme i elektronske usluge Tehnološkog Univerziteta Darmstadt, Nemačka.

Poslednji modul u okviru ciklusa „Takmičenje u inovacijama“ biće realizovan 16-18. decembra, 2014. godine u hotelu Srbija.

Obuku i takmičenje u inovacijama realizuje Udruženje poslovnih žena Srbije (UPŽ) u okviru projekta „Razvoj usluga za promociju ženskih start-up preduzeća“ uz podrsku Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH  – GIZ).

« nazad