28. Novembar 2014

Timovi prošli prvu obuku „Takmičenje u inovacijama“

U Beogradu je realizovan prvi modul u okviru obuke „Takmičenje u inovacijama“. Obuka je organizovana u hotelu Srbija, 26-27. novembra, na kojoj je prisustvovalo 10 timova koje su podržale mentorke, iskusne preduzetnice i članice Udruženja poslovnih žena Srbije. Među mentorkama su takođe i predstavnice Centra za Transfer tehnologija.

I modul obuke „Takmičenje u inovacijama“.

Prvi dan treninga bio je posvećen timskom radu kroz primenu različitih metoda jačanja timova, upoznavanjem sa online platformama za komunikaciju (Slack and BankCanvas), uvod u novi pristup i nove modele projektnog menadžmenta. Drugi dan je bio posvećen modelu integrativnog mišljenja. Ceo modul je bio realizovan kroz aktivno učešće timova i mentorki uz dosta interaktivnog i praktičnog rada i vežbanja upotrebe alata, metoda i tehnika.

Prvi modul je realizovao Oliver Koch, trener, ekspert u industrijskom i računarskom inženjeringu.

Učesnici obuke "Takmičenje u inovacijama"

Obuku i takmičenje u inovacijama realizuje Udruženje poslovnih žena Srbije (UPŽ) u okviru projekta „Razvoj usluga za promociju ženskih start-up preduzeća“ uz podrsku Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH  – GIZ).

« nazad