30. Januar 2014

Vesna Jovanović

Posle studija elektrotehnike i stečene diplome inženjera elektronike, prošla sam put od aplikativnog programera pripravnika do rukovodioca za tehničku podršku velikih klijenata. Učestvovala sam u brojnim projektima koji su imali za cilj implementaciju informaciono komunikacionih sistema za velike sisteme: Železnicu Srbije, Sinteleon- Galeriju podova, U.S. Steel itd…

2009. godine sam osnovala agenciju za konsalting u IKTu, „Asist centar“, sa ciljem da svoje znanje i iskustvo stavim na raspolaganje malim i srednjim preduzećima koja imaju potrebu da unapređuju i razvijaju IT sistemime u svojim firmama, na planski i organizovan način.

Od 2010. godine sam i direktorka u porodičnoj firmi „Eurologsystem“ koja se bavi organizacijom prevoza robe u međunarodnom i unutrašnjem železničkom i drumskom transportu.

Primenjujući mogućnosti savremenih tehnologija uspela sam da savladam mnoge izazove menadžerskog posla i da doprinesem napretku i rastu obe firme.

Podrška koju imam u Udruženju poslovnih žena Srbije je uticala da umnogome i sama napredujem i osećam se sigurno okružena uspešnim ženama preduzetnicama.

« nazad